MyDay daily disposable - Vertaa Hintoja

MyDay daily disposable
(4)

Vertaa hintoja 43,93 € - 74,00 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Vertaa hintoja 43,93 € - 74,00 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 37,95 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 43,93 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 9 kaupat ja 30 tai 90 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 43,93 € ja korkein on 74,00 €. Säästä jopa 41%.

Osta MyDay daily disposable verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

MyDay daily disposable myydään pakkauksissa, joissa on 30 tai 90 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  MyDay daily disposable
 • Käyttöaika
  Kertakäyttölinssi
 • Valmistaja
  CooperVision
 • Materiaali
  Stenfilcon A
 • Vesipitoisuus
  54 %
 • Hapen läpäisykyky
  100 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Kyllä
 • Vahvuusalue
  -12 ja 8 välillä
 • Halkaisija
  14.2
 • BC
  8.4
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://coopervision.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

CooperVisionin valmistamat MyDay-päivälinssit ovat valmistettu Stenfilcon A -materiaalista. Nämä silikonihydrogeelipohjaiset linssit tarjoavat erinomaisen hapen läpäisykyvyn, jonka Dk/t arvo on 100, sekä korkean vesipitoisuuden, joka on 54 %. Linssit on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön.

Ominaisuutensa ansiosta MyDay-päivälinssit tarjoavat käyttäjille terveellistä ja helppoa käyttöä. Linssit käyttävät Aquaform®-teknologiaa, joka lukitsee veden linssin sisälle. Tämä innovatiivinen tekniikka yhdistää materiaalit ainutlaatuisella tavalla, mikä mahdollistaa suuren hapen siirrettävyyden säilyttäen samalla linssit kosteina, pehmeinä ja joustavina.

MyDay-päivälinssit on suunniteltu myopian ja hyperopian korjaamiseen. Edistynyt asfäärinen linssimuotoilu, sileä linssipinta ja pyöristetty reuna takaavat luonnollisen tuntuisen käyttökokemuksen. Lisäksi niiden ainutlaatuinen Smart Silicone -materiaali tekee linsseistä hyvin pehmeät ja helpot asettaa ja poistaa.

Käyttöaika

MyDay daily disposable on kertakäyttölinssi. Kertakäyttölinssit, tunnetaan myös 1-päivän linsseinä tai päivittäiseen käyttöön tarkoitettuina linsseinä, käytetään yhden päivän ajan ja sen jälkeen ne heitetään pois.

Arvostelut

MyDay daily disposable saa keskimäärin 4,2 perustuen 4 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle