MyDay daily disposable toric - Vertaa Hintoja

MyDay daily disposable toric
(1)

Vertaa hintoja 79,34 € - 109,88 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Vertaa hintoja 79,34 € - 109,88 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 65,80 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 79,34 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 6 kaupat ja 30 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 79,34 € ja korkein on 109,88 €. Säästä jopa 28%.

Osta MyDay daily disposable toric verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

MyDay daily disposable toric myydään pakkauksissa, joissa on 30 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  MyDay daily disposable toric
 • Käyttöaika
  Kertakäyttölinssi
 • Tyyppi
  Toorinen piilolinssi
 • Valmistaja
  CooperVision
 • Materiaali
  Stenfilcon A
 • Vesipitoisuus
  54 %
 • Hapen läpäisykyky
  80 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Kyllä
 • Vahvuusalue
  -10 ja 8 välillä
 • Halkaisija
  14.5
 • BC
  8.6
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://coopervision.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

MyDay-päivälinssit toric ovat Coopervisionin valmistamat päivälinssit. Ne on valmistettu Stenfilcon A -materiaalista, joka on silikonihydrogeeli. Nämä piilolinsseillä on korkea 54% vesipitoisuus, joka edistää silmien luonnollista kosteutta.

MyDay Daily Disposable Toric -linssit käyttävät ainutlaatuista Smart Silicone materiaalia, joka mahdollistaa erinomaisen hapen läpäisevyyden (80 Dk/t). Tämä materiaali on samalla erittäin pehmeä ja mukava, joten piilolinssejä on helppo käsitellä ja niitä on mukava käyttää silmissä.

Linsseissä on Optimoidun torisen linssigeometrian suunnittelu. Tämä monitahoinen suunnittelu tarjoaa optimaalisen näkökyvyn, vakauden sovituksen ja mukavuuden koko päivän ajan. Nämä linssit ovat ihanteellisia silmille, jotka tarvitsevat korjausta astigmatismiin sekä myopiaan ja hyperopiaan.

Lopuksi, MyDay Daily Disposable Toric on tällä hetkellä yksi terveellisimmistä materiaaleista, joita voidaan käyttää piilolinssien valmistuksessa. Tämä ainutlaatuinen materiaali antaa silmille mahdollisuuden hengittää ja säilyttää täysin luonnollisen ilmeen.

Käyttöaika

MyDay daily disposable toric on kertakäyttölinssi. Kertakäyttölinssit, tunnetaan myös 1-päivän linsseinä tai päivittäiseen käyttöön tarkoitettuina linsseinä, käytetään yhden päivän ajan ja sen jälkeen ne heitetään pois.

Piilolinssin tyyppi

MyDay daily disposable toric on toorinen piilolinssi. Tooriset piilolinssit, tunnetaan myös astigmaattisina linsseinä, on suunniteltu henkilöille, joilla on astigmatismi.

Arvostelut

MyDay daily disposable toric saa keskimäärin 4 perustuen 1 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle