PureVision 2 for Astigmatism - Vertaa Hintoja

PureVision 2 for Astigmatism
(3)

Vertaa hintoja 18,26 € - 19,59 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Vertaa hintoja 18,26 € - 19,59 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 17,66 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 18,26 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 2 kaupat ja 3 tai 6 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 18,26 € ja korkein on 19,59 €. Säästä jopa 7%.

Osta PureVision 2 for Astigmatism verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

PureVision 2 for Astigmatism myydään pakkauksissa, joissa on 3 tai 6 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  PureVision 2 for Astigmatism
 • Käyttöaika
  Kuukausilinssi
 • Tyyppi
  Toorinen piilolinssi
 • Valmistaja
  Bausch + Lomb
 • Materiaali
  Balafilcon A
 • Vesipitoisuus
  36 %
 • Hapen läpäisykyky
  91 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Kyllä
 • UV-suodatin
  Ei
 • Vahvuusalue
  -9 ja 6 välillä
 • Halkaisija
  14.5
 • BC
  8.9
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://www.bausch.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

PureVision 2 for Astigmatism -piilolinssit, jotka valmistaa Bausch + Lomb, on erityisesti suunniteltu astigmatismia sairastaville. Nämä kuukausittain vaihdettavat linssit on tehty Balafilcon A -materiaalista, joka pystyy tarjoamaan korkealaatuista mukavuutta ja näöntarkkuutta.

Piilolinssit pystyvät takaamaan erinomaisen hapenläpäisevyyden, 91 Dk/t, 36% veden sisällön ja voivat olla silmissä jopa 30 päivän ajan. Tämä tekee niistä ihanteellisia myös jatkuvan kulumisen piilolinsseille.

PureVision 2 for Astigmatism -piilolinsseille on ominaista ainutlaatuinen AutoAlign-suunnittelu, joka pitää linssin vakaina silmässä ja auttaa vähentämään sumeutta ja epäselvyyttä. Tämän lisäksi ComfortMoist-teknologia kosteuttaa silmiäsi ja pitää ne mukavana koko päivän ajan.

Näiden avulla PureVision 2 for Astigmatism -piilolinsseistä tulee erinomaisen mukavat ja luonnolliset, ja ne todella ovat yksi parhaista astigmatismiin tarkoitetuista linsseistä markkinoilla.

Käyttöaika

PureVision 2 for Astigmatism on kuukausilinssi. Kuukausilinssit, tunnetaan myös 30-päivän linsseinä, käytetään 30 päivää kerrallaan. Jotkut voidaan myös pitää yön yli.

Piilolinssin tyyppi

PureVision 2 for Astigmatism on toorinen piilolinssi. Tooriset piilolinssit, tunnetaan myös astigmaattisina linsseinä, on suunniteltu henkilöille, joilla on astigmatismi.

Arvostelut

PureVision 2 for Astigmatism saa keskimäärin 4 perustuen 3 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle