Air Optix Aqua Multifocal - Vertaa Hintoja

Air Optix Aqua Multifocal
(4)

Vertaa hintoja 16,33 € - 16,66 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Vertaa hintoja 16,33 € - 16,66 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).
Näytä hinta
Pakkauskoot

huomio: jotkin linkit voivat olla sponsoroituja.

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 15,78 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 16,33 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 1 kauppa ja 3 tai 6 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 16,33 € ja korkein on 16,66 €. Säästä jopa 2%.

Osta Air Optix Aqua Multifocal verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Air Optix Aqua Multifocal myydään pakkauksissa, joissa on 3 tai 6 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Air Optix Aqua Multifocal
 • Käyttöaika
  Kuukausilinssi
 • Tyyppi
  Monitehopiilolinssi
 • Valmistaja
  Alcon
 • Materiaali
  Lotrafilcon B
 • Vesipitoisuus
  33 %
 • Hapen läpäisykyky
  138 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Ei
 • Vahvuusalue
  -10 ja 6 välillä
 • Halkaisija
  14.2
 • BC
  8.6
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://www.alcon.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Air Optix Aqua Multifocal -piilolinssit ovat Alconin valmistamia ja ne on suunniteltu päivittäiseen käyttöön. Näiden kuukausilinssien materiaali on Lotrafilcon B, ja niiden vesipitoisuus on 33%. Ne tarjoavat selvän näön kaikilla etäisyyksillä, kiitos Precision Transition Design -teknologian.

Alcon on lopettanut Air Optix Aqua Multifocal -linssien tuotannon ja on tuonut markkinoille uuden version, Air Optix plus HydraGlyde Multifocal. Vanhojen linssien käyttäjät voivat siirtyä uuteen versioon ilman uutta reseptiä. Huomaa, että nämä linssit eivät ole tarkoitettu yökäyttöön.

Air Optix Aqua Multifocal -linssit on varustettu AQUA Moisture System -järjestelmällä, joka kosteuttaa linssiä ja mahdollistaa mukavan käytön koko päivän ajan. Tämän ansiosta linssien käyttöaikaa on mahdollista pidentää jopa 30 päivään. Aina ennen uuden käyttösuunnitelman aloittamista, konsultoi optikkoasi.

Käyttöaika

Air Optix Aqua Multifocal on kuukausilinssi. Kuukausilinssit, tunnetaan myös 30-päivän linsseinä, käytetään 30 päivää kerrallaan. Jotkut voidaan myös pitää yön yli.

Piilolinssin tyyppi

Air Optix Aqua Multifocal on monitehopiilolinssi. Monitehopiilolinssit, tunnetaan myös progressiivisina linsseinä, on suunniteltu henkilöille, joilla on presbyopia (ikänäkö).

Arvostelut

Air Optix Aqua Multifocal saa keskimäärin 4,5 perustuen 4 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle