Biomedics 1 Day Extra Toric - Vertaa Hintoja

Biomedics 1 Day Extra Toric
(1)

Vertaa hintoja 49,58 € - 69,90 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Vertaa hintoja 49,58 € - 69,90 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 44,84 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 49,58 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 4 kaupat ja 30 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 49,58 € ja korkein on 69,90 €. Säästä jopa 29%.

Osta Biomedics 1 Day Extra Toric verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Biomedics 1 Day Extra Toric myydään pakkauksissa, joissa on 30 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Biomedics 1 Day Extra Toric
 • Käyttöaika
  Kertakäyttölinssi
 • Tyyppi
  Toorinen piilolinssi
 • Valmistaja
  CooperVision
 • Materiaali
  Ocufilcon D
 • Vesipitoisuus
  55 %
 • Hapen läpäisykyky
  17 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Ei
 • Vahvuusalue
  0 ja 0 välillä
 • Halkaisija
  14.5
 • BC
  8.7
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://coopervision.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Biomedics 1 Day Extra Toric -piilolinssit valmistaa CooperVision. Nämä linssit on tunnettu korkeasta vesipitoisuudestaan ja erinomaisesta vakaudesta silmässä. Ocufilcon D -materiaalia käytetään linsseissä, jotka tarjoavat 55% vesipitoisuuden.

Biomedics 1 Day Extra Toric -piilolinssit on suunniteltu korjaamaan astigmatismia ja tuomaan maksimaalisen mukavuuden. Niiden ainutlaatuinen suunnittelu takaa mukavuuden ja vakauden optimaalisen näkemisen parantamiseksi. Nämä päivittäin vaihdettavat piilolinssit eivät vaadi puhdistusta tai liuosten käyttöä.

Linssien vaakatasoinen ISO-paksuus ja saumaton pinta mahdollistavat silmäluomen sujuvan liikkeen jokaisella räpäyksellä. Biomedics 1 Day Extra Toric -piilolinssit ovat ihanteellinen valinta niille, jotka kärsivät allergioista tai haluavat käyttää piilolinssejä vain satunnaisesti urheilutapahtumissa tai muissa vastaavissa tilaisuuksissa.

Käyttöaika

Biomedics 1 Day Extra Toric on kertakäyttölinssi. Kertakäyttölinssit, tunnetaan myös 1-päivän linsseinä tai päivittäiseen käyttöön tarkoitettuina linsseinä, käytetään yhden päivän ajan ja sen jälkeen ne heitetään pois.

Piilolinssin tyyppi

Biomedics 1 Day Extra Toric on toorinen piilolinssi. Tooriset piilolinssit, tunnetaan myös astigmaattisina linsseinä, on suunniteltu henkilöille, joilla on astigmatismi.

Arvostelut

Biomedics 1 Day Extra Toric saa keskimäärin 4 perustuen 1 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle