Clariti Elite - Vertaa Hintoja

Clariti Elite
(2)

Vertaa hintoja 11,29 € - 11,96 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Vertaa hintoja 11,29 € - 11,96 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).
Näytä hinta
Pakkauskoot

huomio: jotkin linkit voivat olla sponsoroituja.

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 7,90 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 11,29 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 2 kaupat ja 3 tai 6 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 11,29 € ja korkein on 11,96 €. Säästä jopa 6%.

Osta Clariti Elite verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Clariti Elite myydään pakkauksissa, joissa on 3 tai 6 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Clariti Elite
 • Käyttöaika
  Kuukausilinssi
 • Valmistaja
  CooperVision
 • Materiaali
  Somofilcon A
 • Vesipitoisuus
  56 %
 • Hapen läpäisykyky
  86 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Kyllä
 • Vahvuusalue
  -10 ja 8 välillä
 • Halkaisija
  14.2
 • BC
  8.6
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://coopervision.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Clariti Elite -piilolinssit ovat CooperVisionin valmistamat kuukausilinssit, jotka on valmistettu Somofilcon A -materiaalista. Linssien vesipitoisuus on korkea, 56%, mikä tekee niistä erinomaisen mukavat käytössä.

Clariti Elite -piilolinssien ainutlaatuinen WetLoc-teknologia mahdollistaa luonnollisen kosteutuksen ja mukavuuden läpi päivän. Tämä teknologia houkuttelee ja pitää vesimolekyylejä linssin pinnalla, mikä pitää linssin kosteutettuna koko päivän. Kosteus jakautuu tasaisesti linssin pinnalla ja jäljittelee terveen ihmisen silmän luonnollista kosteutustilaa.

Silikonihydrogeelin ansiosta hengittävyys on erinomainen, ja silmät pysyvät terveinä. Silikonihydrogeelilinssit ovat terveellisempi vaihtoehto hydrogeelilinsseille.

Lopuksi, Clariti Elite tarjoaa ihanteellisen tasapainon happiläpäisevyyden, erinomaisen kostutettavuuden, matalan moduluksen ja korkean vesipitoisuuden välillä, tehden linssistä mukavan ja terveelle sarveiskalvolle sopivan. Nämä linssit sopivat erityisen hyvin henkilöille, jotka kärsivät kyynelrauhasongelmista ja odottavat korkeaa mukavuutta ja tarkkaa näköä.

Käyttöaika

Clariti Elite on kuukausilinssi. Kuukausilinssit, tunnetaan myös 30-päivän linsseinä, käytetään 30 päivää kerrallaan. Jotkut voidaan myös pitää yön yli.

Arvostelut

Clariti Elite saa keskimäärin 5 perustuen 2 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle