SofLens Daily Disposable for Astigmatism - Vertaa Hintoja

SofLens Daily Disposable for Astigmatism
(1)

Vertaa hintoja 47,18 € - 59,90 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Vertaa hintoja 47,18 € - 59,90 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 41,84 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 47,18 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 4 kaupat ja 30 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 47,18 € ja korkein on 59,90 €. Säästä jopa 21%.

Osta SofLens Daily Disposable for Astigmatism verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

SofLens Daily Disposable for Astigmatism myydään pakkauksissa, joissa on 30 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  SofLens Daily Disposable for Astigmatism
 • Käyttöaika
  Kertakäyttölinssi
 • Tyyppi
  Toorinen piilolinssi
 • Valmistaja
  Bausch + Lomb
 • Materiaali
  Hilafilcon B
 • Vesipitoisuus
  59 %
 • Hapen läpäisykyky
  22 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Ei
 • Vahvuusalue
  0 ja 0 välillä
 • Halkaisija
  14.2
 • BC
  8.6
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://www.bausch.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

SofLens Daily Disposable for Astigmatism -piilolinssit valmistaa Bausch + Lomb. Nämä yhden päivän toriset linssit korjaavat astigmatismia ja tarjoavat terävän ja vakaan näön Lo-Torque -suunnittelunsa ansiosta, joka vähentää heijastuksia heikossa näkyvyydessä.

Linssit on valmistettu Hilafilcon B -materiaalista, jonka vesipitoisuus on 59 %. Tämä takaa käyttömukavuuden ja kosteutuksen koko päivän ajan. SofLens Daily Disposable for Astigmatism -piilolinsseille on tunnusomaista Bausch + Lomb:in kehittämä Comfort Moist -teknologia, joka mahdollistaa poikkeuksellisen korkean vesipitoisuuden.

Tämän tuloksena, SofLens Daily Disposable for Astigmatism tarjoavat erinomaisen mukavuuden ja selkeän näön päivittäiseen käyttöön - kaikki säilyttäen stabiilin korjauksen astigmatismille.

Käyttöaika

SofLens Daily Disposable for Astigmatism on kertakäyttölinssi. Kertakäyttölinssit, tunnetaan myös 1-päivän linsseinä tai päivittäiseen käyttöön tarkoitettuina linsseinä, käytetään yhden päivän ajan ja sen jälkeen ne heitetään pois.

Piilolinssin tyyppi

SofLens Daily Disposable for Astigmatism on toorinen piilolinssi. Tooriset piilolinssit, tunnetaan myös astigmaattisina linsseinä, on suunniteltu henkilöille, joilla on astigmatismi.

Arvostelut

SofLens Daily Disposable for Astigmatism saa keskimäärin 4 perustuen 1 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle