Clariti 1 Day Multifocal - Vertaa Hintoja

Clariti 1 Day Multifocal
(3)

Vertaa hintoja 58,58 € - 112,00 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Vertaa hintoja 58,58 € - 112,00 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 49,80 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 58,58 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 9 kaupat ja 30 tai 90 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 58,58 € ja korkein on 112,00 €. Säästä jopa 48%.

Osta Clariti 1 Day Multifocal verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Clariti 1 Day Multifocal myydään pakkauksissa, joissa on 30 tai 90 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Clariti 1 Day Multifocal
 • Käyttöaika
  Kertakäyttölinssi
 • Tyyppi
  Monitehopiilolinssi
 • Valmistaja
  CooperVision
 • Materiaali
  Somofilcon A
 • Vesipitoisuus
  56 %
 • Hapen läpäisykyky
  86 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Kyllä
 • Vahvuusalue
  -6 ja 5 välillä
 • Halkaisija
  14.1
 • BC
  8.6
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://coopervision.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Clariti 1 Day Multifocal -piilolinssit valmistaa CooperVision. Ne on tehty Somofilcon A -materiaalista, joka yhdistettynä 56% vesipitoisuuteen mahdollistaa mukavuuden koko päivän ajan. Kyseessä ovat yhden päivän monitehopiilolinssit, jotka korjaavat ikänäköisyyttä tarjoamalla terävän näkökyvyn kaikille etäisyyksille.

Clariti 1 Day Multifocals -linssit ovat suunniteltu erityisen WetLoc-teknologian avulla, joka pitää linssit luonnostaan kosteina koko päivän ajan. Teknologia jakaa ja vapauttaa sisäänrakennettua kosteutta tasaisesti päivän mittaan jäljitellen terveen ihmisen silmän luonnollista kosteutta.

Silikonihydrogeelilinsseillä on monia etuja. Ne mahdollistavat suuren hapen läpäisevyyden, 86 Dk/t, mikä pitää silmät terveinä. Näiden linssien korkea hengittävyys antaa silmäsi näyttää valkoisemmilta ja tervemmiltä, koska ne vapauttavat enemmän happea sarveiskalvoon. Clariti 1 Day Multifocal -linssien ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät niistä ihanteellisen valinnan aktiiviseen elämäntyyliin.

Käyttöaika

Clariti 1 Day Multifocal on kertakäyttölinssi. Kertakäyttölinssit, tunnetaan myös 1-päivän linsseinä tai päivittäiseen käyttöön tarkoitettuina linsseinä, käytetään yhden päivän ajan ja sen jälkeen ne heitetään pois.

Piilolinssin tyyppi

Clariti 1 Day Multifocal on monitehopiilolinssi. Monitehopiilolinssit, tunnetaan myös progressiivisina linsseinä, on suunniteltu henkilöille, joilla on presbyopia (ikänäkö).

Arvostelut

Clariti 1 Day Multifocal saa keskimäärin 4 perustuen 3 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle