Clariti 1 Day Toric - Vertaa Hintoja

Clariti 1 Day Toric
(2)

Vertaa hintoja 48,58 € - 96,00 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Vertaa hintoja 48,58 € - 96,00 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 44,84 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 48,58 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 8 kaupat ja 30 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 48,58 € ja korkein on 96,00 €. Säästä jopa 49%.

Osta Clariti 1 Day Toric verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Clariti 1 Day Toric myydään pakkauksissa, joissa on 30 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Clariti 1 Day Toric
 • Käyttöaika
  Kertakäyttölinssi
 • Tyyppi
  Toorinen piilolinssi
 • Valmistaja
  CooperVision
 • Materiaali
  Somofilcon A
 • Vesipitoisuus
  56 %
 • Hapen läpäisykyky
  57 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Kyllä
 • Vahvuusalue
  -9 ja 4 välillä
 • Halkaisija
  14.3
 • BC
  8.6
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://coopervision.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Clariti 1 Day Toric -piilolinssit valmistaa CooperVision. Ne on valmistettu Somofilcon A -materiaalista ja niiden vesipitoisuus on 56%. Nämä päivälinssit ovat suunniteltu korjaamaan astigmatismia. Ne houkuttelevat ja sitovat vesimolekyylejä linssin pinnalle WetLoc-teknologian avulla, mikä pitää linssit luonnollisesti kosteina ja mukavina koko päivän.

Clariti 1 Day Toric -piilolinssit tarjoavat korkean hapen läpäisevyyden (57 Dk/t), joten ne antavat silmillesi runsaasti happea. Tämä pitää silmäsi terveinä ja valkoisina. Lisäksi nämä piilolinssit kattavat noin 85% kaikista resepteistä eri akselien, sylinterien ja voimakkuuksien ansiosta.

Clariti 1 Day Toric -piilolinssit ovat silikonihydrogeelimateriaalia, joka on terveellisempi vaihtoehto hydrogeelilinsseille. Silikonihydrogeelilinssit tarjoavat enemmän happea sarveiskalvolle ja niiden korkean hengittävyyden ansiosta silmät pysyvät terveempinä.

Suurin osa Clariti 1 Day Toric -piilolinsseistä myydään 20 ml:n Comfort Drops -silmätippojen kanssa. Tämä on lääkinnällinen laite, joten lue ohjeet ennen käyttöä.

Käyttöaika

Clariti 1 Day Toric on kertakäyttölinssi. Kertakäyttölinssit, tunnetaan myös 1-päivän linsseinä tai päivittäiseen käyttöön tarkoitettuina linsseinä, käytetään yhden päivän ajan ja sen jälkeen ne heitetään pois.

Piilolinssin tyyppi

Clariti 1 Day Toric on toorinen piilolinssi. Tooriset piilolinssit, tunnetaan myös astigmaattisina linsseinä, on suunniteltu henkilöille, joilla on astigmatismi.

Arvostelut

Clariti 1 Day Toric saa keskimäärin 4,5 perustuen 2 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle